Сонячний дах

Індустрія сонячної енергетики не стоїть на місці, а повсякчасно підлаштовується під нові "забаганки" споживчого ринку.

Зокрема, все частіше починають використовуватися безкаркасні моно- та полікристалічні сонячні панелі ІІ покоління скло/скло. Гарантійний cтрок експлуатації панелей – 30 років з продуктивністю 90%.

На даний час діапазон потужності таких панелей становить 250-260 Вт.

Також слід зазначити, що поєднання цих сонячних панелей з оптимізатором потужності сонячних батарей і швейцарською системою кріплень SolRif дозволяє не лише отримувати екологічно чисте джерело енергії, а й естетично привабливий дах.

Встановлення сонячних панелей на дахах

Оптимізатор потужності сонячної батареї – це перетворювач DC/DC, який кріпиться до кожного модуля під час виробництва або безпосередньо під час монтажу. Силові оптимізатори збільшують вихід енергії з фотоелектричних систем, постійно відстежуючи точку максимальної потужності кожного модуля окремо.
Монтаж сонячних панелей здійснюється за принципом черепиці на спеціальних крюках та є досить простим.
Завдяки системі SolRif сонячні панелі скло/скло щільно прилягають одна до одної та є повністю водонепроникними, а також забезпечують вогнестійкість даху класу А.
Наголошуємо, що встановлення таких технологій можливе лише на будівлях, мінімальний кут нахилу даху яких становить 10 градусів.
Застосування цих технологій можливе як для реконструкції дахів існуючих будівель, так і під час нового будівництва.