Прогнозування виробітку електричної енергії для вітрових електростанцій

Ресселер кількох європейських компаній, лідерів ринку прогнозування генерації електричної енергії для об'єктів відновлювальної енергетики на території східної Європи та країн світу, пропонує кваліфіковані послуги з прогнозування в Україні.

Компанія заснована в 2011 році Касселі, Німеччина

Лідер з прогнозування виробітку електричної енергії вітровими та сонячними станціями в понад 20 країнах світу

Провідний постачальник технологій штучного інтелекту на основі погодних даних

Охоплює 240 ГВт встановленої потужності ВЕС та СЕС

Багаторічний світовий досвід якісного, надійного, докладного та точного прогнозування

Компанія заснована в 2010 році в Братиславі, Словаччина

Лідер ринку прогнозування виробітку електричної енергії сонячними станціями в Європі та у світі

Команда найкращих експертів та вчених, яким довіряють тисячі компаній у всьому світі (Jinko Solar, SunPower, DNV GL, RTR Rete Rinnovable, ENEL, JGC, Тоtal тощо)

Багаторічний світовий досвід якісного, надійного, докладного та точного прогнозування

На даний час SOLARGIS також надає послуги з прогнозування вітрових електростанцій

Методологія прогнозування Enercast

Enercast є піонером у застосуванні штучного інтелекту для прогнозування генерації ВЕС та СЕС. Продукти SaaS, що самонавчаються, надають точні прогнози виробництва електроенергії для вітрових і сонячних електростанцій, що дозволяє інтегрувати відновлювані джерела енергії на енергетичні ринки по всьому світу. В одну систему поєднуються моделі чисельного прогнозування погоди від міжнародних метеорологічних служб із даними, що вимірюються на конкретних об'єктах генерації. На основі цих моделей надаються надійні прогнози для конкретних підприємств цілодобово та по всьому світу, з центрів обробки даних у Німеччині.

В межах річної підписки на  прогнозування, Замовнику для кожного його об'єкту регулярно надаються:

Можливий безкоштовний тестовий період користування сервісом для нових клієнтів, які ще не мали досвіду користування  продуктами компанії.

В рамках прогнозування виробітку електричної енергії для вітрових електростанцій ІКНЕТ спільно з європейськими партнерами надає наступні послуги:

Допомога Власнику ВЕС у зборі та формуванні даних для заповнення Опитувального листа для діючих та/або перспективних ВЕС

Надання Власником ВЕС заповненого Опитувального листа ІКНЕТ для подальшої роботи.

Укладення Власником ВЕС договору з компанією ІКНЕТ щодо отримання протягом року даних з прогнозування виробітку електричної енергії ВЕС

Організація передачі даних з погодинного прогнозування виробітку електричної енергії вітровою електростанцією Власнику ВЕС, трейдеру Гарантованому покупцю